Hamburger met raclettekaas

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes. Snipper de salie fijn en snijd de raclettekaas in blokjes. Meng het gehakt, de zongedroogde tomaten, de kaas en de salie goed door mekaar en vorm er mooie hamburgers van.
  • 3 Zet een pan op het vuur met wat boter en geef de burgers een korstje. Schik de burgers dan in een ovenschaal en laat ze verder garen in de oven gedurende 15 min.
  • 4 Snijd de hamburgerbroodjes doormidden. Zet een grillpan op het vuur en leg de halve broodjes er even op met de binnenkant naar beneden en draai ze daarna nog even om.
  • 5 Doe de rucola in een mengschaal, kruid met peper en zout en voeg de olijfolie toe, meng goed door mekaar.
  • 6 Haal de hamburgers uit de oven en leg ze op de onderkant van een broodje. Schik daarop een beetje rucola. Spoel de tomaten, verwijder het kroontje en snijd in fijne schijfjes. Schik een schijfje tomaat op de sla en leg de bovenkant van het broodje erop.

Hamburger met raclettekaas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met kaas en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Raclettekaas met augurkensalsa
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke Zwitserse raclette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Real American hamburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
New York-hamburger
12 min Hoofdgerecht
Bekijk recept