Oesters met pikante tomatensalsa

8
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder het kroontje van de tomaten en pel ze. Snijd de tomaten in 4, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in brunoise (blokjes van 1 cm op 1 cm).
  • 2 Doe de tomatenblokjes in een kommetje en giet er de vodka bij. Snipper de selderblaadjes fijn en meng ze onder de brunoise, samen met de worchestersaus. Besprenkel met tabasco en kruid met peper en zout.
  • 3 Laat een uurtje marineren.
  • 4 Open de oesters met een oestermes en leg de oesters opnieuw in hun schelp. Lepel wat van de tomatenmarinade op iedere oester en serveer meteen.

Oesters met pikante tomatensalsa is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-havermoutpannenkoekjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Oesters met wasabi en foreleitjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme oesters met twee sauzen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Trio van gegrilde oesters
30 min Voorgerecht
Bekijk recept