Havermoutpap met fruit en pistachenoten

1
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de havermoutvlokken met de melk en breng aan de kook.
  • 2 Laat 5 min sudderen op een zacht vuurtje terwijl je af en toe roert.
  • 3 Schil ondertussen de kiwi en de banaan en snijd in plakjes. Spoel de druiven en snijd in de helft.
  • 4 Meng de plakjes banaan onder de havermoutpap en bestrooi met de suiker. Werk verder af met de pistachenoten, de plakjes kiwi en de stukjes druif.

Havermoutpap met fruit en pistachenoten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Havermoutpap met dadels, pistache en sinaasappel
15 min
Bekijk recept
Havermoutpap met roodfruit-compote
20 min-
Bekijk recept
Havermoutpap met banaan en walnoot
15 min
Bekijk recept
Quinoa-havermoutpap met framboos en aardbei
15 min
Bekijk recept