Köttbullar / Gehaktballetjes met puree en veenbessenconfituur

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de sneden brood in een diep bord en giet er de melk over. Knijp uit. Hak de ui fijn.
  • 2 Stamp de kruidnagel in een vijzel tot poeder. Meng de twee soorten gehakt, het brood, de ui, het ei, de 4 kruiden, zout en peper. Vorm balletjes ter grootte van een grote noot.
  • 3 Bak de gehaktballetjes in een pan met olie. Haal ze uit de pan.
  • 4 Voeg de bloem toe aan de pan, roerbak tot de bloem lichtjes begint te verkleuren. Voeg de runderbouillon toe en meng goed. Doe er de room bij, laat nog 5 min koken en doe er dan de balletjes weer bij.
  • 5 Serveer de gehaktballetjes met de puree en de veenbessenconfituur.

Köttbullar / Gehaktballetjes met puree en veenbessenconfituur is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Lozèrelam met cantharellen en wintergroenten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rendierragout met paddenstoelen en jeneverbessen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
veenbessenconfituur
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Peer-veenbessenconfituur
120 min
Bekijk recept

Köttbullar - gehaktballetjes en aardappelsalade met bleekselderij
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes (Små köttbullar)
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kottbullar - Zweedse Gehaktballetjes
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Kottbullar
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept