Gehakt parmentier

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op stand 6 - 180°C. Schil de aardappelen, snij ze in stukjes en kook ze in gezouten water.
  • 2 Snij de uien en de look in kleine stukjes, en stoof ze met een eetlepel olijfolie in een pan. Voeg het gehakt toe en laat bakken. Maak wat blaadjes tijm los en voeg deze samen met de tomatenblokjes uit blik bij het gehakt.
  • 3 Giet de aardappelen af en pureer ze. Voeg de melk en de boter toe. Meng en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  • 4 Vul een ovenschotel met het gehakt en doe er de puree en ten slotte de geraspte kaas over. Bak 30 minuten in de oven.

Gehakt parmentier is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Vispaté parmentier
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parmentier met pens, appels en noten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt parmentier met wortelpuree
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt parmentier deluxe met truffelolie en grana padano
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept