Tomaat-garnaal met guacamole

4
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de hoedjes van de tomaten en hol de tomaten uit. Kruid ze aan de binnenkant met zout en laat ze omgekeerd uitlekken.
  • 2 Plet ondertussen het vruchtvlees van de avocado samen met het limoensap met behulp van een vork. Voeg de heel fijn gehakte rode ui toe, de gesnipperde koriander en een beetje Tabasco. Doe er de grijze garnalen bij, meng en breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Wrijf de binnenkant van de tomaten droog met keukenpapier en vul ze met de garnalenbereiding. Zet er de hoedjes terug op. Serveer koel als voorgerecht met een slaatje.

Tomaat-garnaal met guacamole is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse nachotaart
2 uur-
Bekijk recept
Sandwich met guacamole
20 min
Bekijk recept
Salade met kip, cajun en guacamole
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept