Pilav van paarse rijst met scampi’s en verse geitenkaas

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de olie in een stoofpan en fruit er de gehakte sjalotten en de in blokjes gesneden paprika in gedurende 2 min. Voeg de rijst toe, roer 1 min., voeg dan het water en het verkruimelde bouillonblokje toe. Zet het deksel op de pan en laat 15 min. sudderen op heel zacht vuur.
  • 2 Pel de vooraf ontdooide scampi’s en doe ze bij het rijstmengsel. Laat nog 5 min. sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Serveer meteen bestrooid met de verkruimelde geitenkaas en de gehakte bieslook.

Pilav van paarse rijst met scampi’s en verse geitenkaas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomatenpilav met kruidige kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept
Quinoa pilav met chipolataworstje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilav met groentjes, rozijnen en stukjes Quorn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept