Cordon bleu met Averbodekaas en biersaus

12
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kalfslapjes in de dikte doormidden zodat je vier dunne lapjes krijgt.
  • 2 Rasp de kaas met de grove kant van de rasp. Verdeel de kaas over 2 halve kalfslapjes, leg er een schelletje ham op en leg er de andere helft van de lapjes op.
  • 3 Klop de eieren in een bord en voeg er een snuifje zout en peper aan toe.
  • 4 Wentel de cordon bleus in een beetje bloem, schud het teveel aan bloem eraf en haal ze vervolgens door het ei en daarna door het paneermeel.
  • 5 Giet de Luikse stroop en het bier in een steelpan. Verwarm het mengsel al roerend en laat het sudderen op een zacht vuurtje.
  • 6 Verwarm een beetje olijfolie in een pan, leg er de cordon bleus in en laat ze aan beide kanten goudbruin bakken op een matig vuurtje.
  • 7 Snijd ze in kleine stukjes en serveer ze als aperitiefhapje met de saus.

Cordon bleu met Averbodekaas en biersaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Eendenhaasjes met kersen-biersaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes in biersaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rumsteak, marinade met donker Florivalbier
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spieringkotelet in biersaus met gegrilde peertjes
0 min
Bekijk recept

Kip cordon bleus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip cordon bleu met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept