Kabeljauwhaasje met peterseliepesto en gedroogde vruchten

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Hak de peterselie en de gedroogde vruchten in grote stukken. Doe ze in een kom en giet er 3 eetlepels olijfolie bij. Breng op smaak met peper en zout en vermeng.
  • 3 Snijd de preistengels en de wortelen in fijne staafjes, stoof ze met een beetje olijfolie in een braadpan en kruid.
  • 4 Verdeel de groenten over de bodem van een ovenschaal, leg er de kabeljauwhaasjes bovenop en werk af met de pesto.
  • 5 Zet 12 à 20 min in de oven, afhankelijk van de dikte van de kabeljauwhaasjes.

Kabeljauwhaasje met peterseliepesto en gedroogde vruchten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept