Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot

4
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Giet de azijn in een glazen potje, strooi er wat zout en peper bij. Voeg er de mosterd op oude wijze, de olie en de fijngesnipperde sjalot aan toe. Sluit af en schud.
  • 2 Snijd de aardbeien in vieren en de ganzenlever in kleine dobbelsteentjes.
  • 3 Schud de jonge slablaadjes in een slakom, giet er wat vinaigrette over en meng. Strooi er de aardbeien en de blokjes ganzenlever over en besprenkel met nog een beetje vinaigrette.
  • 4 Serveer meteen, met geroosterd brood erbij.

Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept