Groenteterrine

8
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de groenten en snij ze fijn.
  • 2 Kook de wortelen, bloemkool en sperziebonen gedurende 5 minuten in gezouten kokend water. Laat ze uitlekken, recupereer het kookvocht en laat ze schrikken met koud water.
  • 3 Laat de rest van de groenten samen gedurende 3 minuten koken in het gerecupereerde kookvocht. Laat ze uitlekken, recupereer het kookvocht opnieuw en laat ze schrikken met koud water.
  • 4 Verwarm 80 cl van het kookvocht met de groentebouillon, kruid naar smaak met peper en zout. Voeg de agar-agar (of geweekte gelatine) toe. Stapel de groenten in een vorm en overgiet met de bouillon. Laat één nacht opstijven in de koelkast.
  • 5 Haal de terrine uit de vorm en serveer.

Groenteterrine is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteterrine
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane groenteterrine met kruiden
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteterrine met koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane Groenteterrine Met Kruiden
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Groenteterrine
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane groenteterrine met kruiden
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteterrine met koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane Groenteterrine Met Kruiden
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept