Butternutpompoensoep

4
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de butternutpompoen in 2, lepel de pitten eruit en snijd het vruchtvlees in grove stukken. Pel de uien en hak grof. Zet een pan op een matig vuur met de groenten en het kruidenboeket en zet onder water. Breng aan de kook en gaar gedurende 25 à 30 min.
  • 2 Verwijder het kruidenboeket en mix de soep glad. Giet de olijfolie erbij, kruid met cayennepeper en zout en mix nogmaals.
  • 3 Spoel de blaadjes platte peterselie en hak grof. Zet een pan op het vuur en rooster er de pompoenpitten kort in. Verdeel de soep over de kommetjes en werk af met zure room, de fijngehakte peterselie en de pompoenpitten.

Butternutpompoensoep is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

butternutpompoensoep
0 min Voorgerecht
Bekijk recept
Butternut-pompoensoep
20-30 min -
Bekijk recept

butternutpompoensoep
0 min Voorgerecht
Bekijk recept
Butternut-pompoensoep
20-30 min -
Bekijk recept