Taart met noten

4
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190°C. Spreid het zanddeeg uit over de bakvorm en prik er in met een vork.
  • 2 Bedek het deeg met een stuk bakpapier en droge bonen. Bak het vervolgens 15 minuten in de oven.
  • 3 Verwijder de bonen en het bakpapier en bak het deeg nog 5 minuten in de oven tot het goudbruin is. Haal het deeg uit de oven en zet het aan de kant (schakel de oven niet uit).
  • 4 Doe de noten, de boter, de suiker en de honing in een pan en verhit dit op een zacht vuurtje tot alles licht karamelkleurig is.
  • 5 Haal de pan van het vuur en voeg vervolgens de room toe. Meng goed en verhit het geheel nog één minuut, maar breng het niet aan de kook.
  • 6 Giet dit mengsel over de taartbodem en bak de taart 12 minuten in de oven (de taart moet goudbruin zijn). Laat de taart afkoelen voor je ze opdient.

Taart met noten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept