Gemarineerde varkensmignonnettes, yoghurtsaus met munt

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een schaal met vlakke bodem de olijfolie, de paprika, de tijm, de rozemarijn, de in plakjes gesneden look, de vijfbessenpeper, de nootmuskaat,cayennepeper en zout. Dompel de mignonnettes onder in de marinade, dek de schaal af en laat 30 min. op kamertemperatuur rusten.
  • 2 Meng in een kom de yoghurt, de munt, het citroensap, de mayonaise, zout en peper. Zet in de koelkast.
  • 3 Verwijder de plakjes look uit de marinade en leg de mignonnettes in een warme pan. Gril ze aan beide kanten op vrij hoog vuur (je kan ze ook grillen op de barbecue).
  • 4 Serveer heel warm met de saus.

Gemarineerde varkensmignonnettes, yoghurtsaus met munt is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romatomaten met munt
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept