Pompoensoep op z’n Indisch

4
20 min
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de pompoen in kleine blokjes en fruit ze met de fijngesnipperde ui in de olie in een stoofpot op een zacht vuur. Bestrooi na 5 min. met het kerriepoeder, meng, voeg dan het blik tomaten toe, het geperste knoflookteentje, 1 liter water en de verkruimelde bouillonblokjes. Breng aan de kook, zet een deksel op de pot en laat 25 min. sudderen op een zacht vuur.
  • 2 Laat 5 min. rusten en mix. Voeg de kokosmelk toe, verwarm nog even en breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Serveer heel warm, bestrooid met wat kurkuma en fijngesneden koriander.

Pompoensoep op z’n Indisch is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Koolrolletjes met Indisch gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde vissoep op z'n Indisch
20 min-
Bekijk recept
Ajam Kerrie Laksa
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept