Lepelhapjes à la landaise

8
20 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder het vet van de sneetjes eendenborst. Snij de ganzenlever in 8 driehoekjes en steek tussen de sneetjes. Schik in de lepels.
  • 2 Laat de peertjes uitlekken (bewaar 1 eetlepel siroop) en snij in kleine blokjes. Verdeel over de lepels.
  • 3 Meng de azijn met de eetlepel siroop.
  • 4 Werk elke lepel af met een slablaadje en een weinig saus. Dien dadelijk op.

Lepelhapjes à la landaise is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


Lepelhapjes van peren met porto, gorgonzola en krokante pancetta
20 min Snack
Bekijk recept
Lepelhapjes van garnalen met safraan en limoen
15 min
Bekijk recept
Oudjaarrecept Lepelhapjes Met Sint Jacobvrucht
20-30 min -
Bekijk recept
Oud En Nieuw:lepelhapjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept