Oesters met gremolata

6
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de sinaasappel en de citroenen goed, dep ze droog. Schil ze met een dunschiller fijn, zodat je alleen de schil behoudt met zo weinig mogelijk wit. Snij deze reepjes in fijne staafjes (knip met de schaar, da’s makkelijker).
  • 2 Dompel ze even in kokend water in een steelpan, giet ze na 30 sec. koken af. Spoel ze goed onder koud water en laat uitlekken.
  • 3 Hak de peterselie fijn en doe er de schilletjes bij en de peper. Meng goed en plaats in de koelkast tot net voor het serveren.
  • 4 Open de oesters, schik ze op grof zout of geschilferd ijs, bestrooi met de gremolata en serveer meteen met bruin brood en boter.

Oesters met gremolata is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofvlees met sinaasappelgremolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmignonette met gremolata en tarwe
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaans stoofvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes à la ossobuco
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Oesters met wasabi en foreleitjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme oesters met twee sauzen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Trio van gegrilde oesters
30 min Voorgerecht
Bekijk recept