Gegratineerde oesters met Parmezaanse kaas

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de ovengrill.
  • 2 Bedek de ovenplaat met aluminiumfolie. Verkreukel deze folie zodat je er nadien de schelpen in kan vastzetten.
  • 3 Open de oesters, giet het vocht weg en leg ze op de plaat. Schep 1 koffielepel witte wijn op elke oester.
  • 4 Meng de boter met de peterselie en verdeel over de oesters. Bestrooi met kaas en laat enkele minutren onder de grill kleuren.
  • 5 Schep grof zout op de borden en schik er de gegratineerde oesters op. Dien dadelijk op.

Gegratineerde oesters met Parmezaanse kaas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept