Rumsteak, marinade met donker Florivalbier

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een slakom het bier (33 cl), de look, de sjalotten, de Worcestershiresaus, de chilisaus, het sinaasappelsap, de basterdsuiker en de mosterd. Meng goed dooreen. Voeg er vervolgens 2 eetlepels olijfolie bij.
  • 2 Leg de rumsteaks in een rechthoekige schotel. Overgiet ze met marinade. Zet tenminste 60 min. opzij.
  • 3 Verwarm de grill of barbecue voor.
  • 4 Giet de marinade in een steelpan. Breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat doorkoken tot u een siroopachtige massa bekomt. Dat duurt ongeveer 4 min.
  • 5 Dep de steaks af. Hul ze in de resterende olijfolie.
  • 6 Gril ze 2 min. aan een zijde en 1 min. aan de andere zijde.
  • 7 Doe zout en peper op het vlees.
  • 8 Verdeel het over de borden. Overgiet met de biersaus.

Rumsteak, marinade met donker Florivalbier is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


Geroerbakte rundvleesreepjes met uien
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige salade van rundvlees
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrild Argentijns rundvlees met chimichurrisaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rundvlees met cashewnoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept