Cappuccino van kastanjepompoen met sesam en chips van gerookte eendenfilet

6
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kastanjepompoen in partjes, verwijder de pitten, schil de partjes en snij in blokjes.
  • 2 Verwarm de olie in een kookpot op zacht vuur.
  • 3 Fruit er de grof gehakte ui in.
  • 4 Voeg na 5 min. de gehakte knoflook toe en het vierkruidenpoeder.
  • 5 Roer 1 min., voeg dan de kastanjepompoen toe, de melk, 50 cl water en de verkruimelde bouillonblokjes.
  • 6 Breng aan de kook, dek af en laat 20 min. sudderen op heel zacht vuur.
  • 7 Leg ondertussen de sneetjes eendenfilet op de met bakpapier beklede ovenplaat en laat ze ong. 8 min. roosteren (de oven voorverwarmd op th. 6 – 180°C).
  • 8 Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  • 9 Laat de gare soep 5 min. rusten en mix ze vervolgens tot een gladde soep. 1
  • 0 Breng op smaak met peper en zout. 1
  • 1 Klop de room net voor het serveren stijf en kruid lichtjes. 1
  • 2 Giet de warme soep in koppen, schep er wat geklopte room op, bestrooi met sesamzaadjes en serveer meteen met de chips van eendenfilet.

Cappuccino van kastanjepompoen met sesam en chips van gerookte eendenfilet is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Witlofcrème met gerookte eendenfilet
20 min
Bekijk recept
Gebakken eendenfilet, salade van voorgekookte tarwe, verse kruiden, gedroogd fruit en truffelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedelsoep met eend en jodiumhoudende bouillon
Bekijk recept
Salade met eend en mango
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Paprika-cappuccino
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kindercappuccino
10 min
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vanillecappuccino
5 min
Bekijk recept