Tarbot op z'n Thais

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel het citroengras, de selder en de groene Spaanse pepers. Snij ze in plakjes. Was de limoenen en snij ze in dunne plakjes.
  • 2 Verwarm de olie en stoof het citroengras er even in aan. Voeg de selder en de groene pepertjes toe. Roer om. Giet de visbouillon erbij, dek af en laat 15 minuten pruttelen op middelhoog vuur.
  • 3 Voeg de rode pepertjes en het Thais basilicum toe. Giet de kokosmelk erbij, breng aan de kook en haal de pot van het vuur. Breng op smaak met wat zout. Leg de tarbotfilets in de saus en laat ze 4 à 5 minuten garen.
  • 4 Verdeel de plakjes limoen over de borden. Schik de vis en de saus erop en serveer meteen met basmatirijst.

Tarbot op z'n Thais is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Thais rundvlees met oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thais garnalenkoekje met avacodo-ijs en zoete chili van Steven<BR> &#009; Fontein
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Duo van tarbot en asperges, truffelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tarbot met slaatje van rauwe courgettes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van tarbot
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarbot Met Tijmsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept