Pompoenquiche

8
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180° C. Rasp de pompoen grof. Pel de ui en de knoflook en hak ze fijn. Rasp de helft van de mozzarella, snij de andere helft in plakjes. 
  • 2 Meng de ui en de knoflook met de pompoen. 
  • 3 Klop de eieren op met de room en roer er de geraspte mozzarella door. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. 
  • 4 Bekleed een ingevette bakvorm met het deeg en verdeel er het pompoenmengsel over. Overgiet met het eiroommengsel en beleg met plakjes mozzarella. Bak de quiche 45 minuten in de oven. Serveer met een slaatje.

Pompoenquiche is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pompoenquiche met koriander
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pompoenquiche en geitenkaas en tomaatjes
55 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenquiche
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenquiche met gerookte zalm en fetakaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pompoenquiche met koriander
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pompoenquiche en geitenkaas en tomaatjes
55 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenquiche
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenquiche met gerookte zalm en fetakaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept