Gebakken pladijsfilet met citroen

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de citroen overlangs. Pers één helft en snij de andere helft in partjes. Spoel de peterselie, dep goed droog en hak fijn. 
  • 2 Spoel de pladijsfilets en dep ze droog. Besprenkel de vis met het citroensap en laat 5 minuten trekken.  
  • 3 Dep de visfilets droog. Kruid met peper en zout. 
  • 4 Verhit de boter met de olie in een grote braadpan en bak de visfilets op hun velkant 3 tot 4 minuten. Keer ze om, haal de pan van het vuur en laat de vis nog 2 minuten nagaren. Werk af met gehakte peterselie en partjes citroen.

Gebakken pladijsfilet met citroen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept