Kastanjesoep met bospaddenstoelen

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de kastanjes, snipper de ui en het preiwit. Borstel de paddenstoelen droog schoon en snij ze in kleine stukjes. Snij de lente-ui in ringetjes en roer ze door de paddenstoelen. 
  • 2 Fruit de ui- en preisnippers in olijfolie. Voeg er de kastanjes en kippenbouillon aan toe. Laat 30 minuten koken. Kruid met peper en zout. Mix en giet door een fijne zeef.
  • 3 Besprenkel de paddenstoelen en lente-ui met een beetje olijfolie. Kruid met peper en zout en verdeel de paddenstoelenmengeling over de borden.
  • 4 Verdeel de gezeefde soep over de borden.

Kastanjesoep met bospaddenstoelen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orloffgebraad op Italiaanse wijze en tagliatelle met bospaddenstoelen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kastanjesoep met gebakken champignons
Bekijk recept
Romige Kastanjesoep
30-60 min -
Bekijk recept
Oudjaarrecept Kastanjesoep
20-30 min -
Bekijk recept
Kastanjesoep
10-20 min -
Bekijk recept