Gebraden reefilet met groenten

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de aardappelen grondig en snij ze in gelijke stukken. Maak de overige groenten schoon en snij ze in gelijke stukken. Verwarm de oven voor op 200° C.
  • 2 Verdeel groenten en aardappelen in één laag over een ovenschaal. Besprenkel ze met wat olijfolie, bestrooi met grof zout en peper en zet de schaal een half uur in een voorverwarmde oven van 200° C.
  • 3 Leg er dan het vlees op en zet weer 15 minuten in de oven. Verminder dan de temperatuur tot 180° C en laat nog 30 minuten garen.
  • 4 Haal de schaal uit de oven en laat het vlees 15 minuten rusten onder aluminiumfolie. Snij het vlees in plakjes en dien het op met een zoet garnituur.

Gebraden reefilet met groenten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept