Gevulde courgettebloemen van zia Carmela

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de peterselie en de knoflook fijn. Kook de aardappelen. Verwijder de steel van de bloem en de stamper. Verwarm de oven voor op 180° C.
  • 2 Prak de aardappelen en roer ze door de tonijn. Voeg er de peterselie, de Parmezaanse kaas en de gesnipperde knoflook aan toe. Kruid met peper en zout. 
  • 3 Week het brood in een kommetje met koud water. Druk het brood goed uit en doe het bij de andere ingrediënten.
  • 4 Vul elke bloem voorzichtig met de vulling. Als de bloem stukgaat, rol je de bloem gewoon rond het mengsel.
  • 5 Giet een bodempje olijfolie in een ovenschotel en schik de bloemen erin.
  • 6 Bak de courgettebloemen zo’n 20 minuten in de warme oven (180° C).

Gevulde courgettebloemen van zia Carmela is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept