Amandelkroketjes

18
45 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen gaar en doe ze door de roerzeef. Vermeng ze met de boter en de eidooiers. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  • 2 Rooster de helft van de amandelschilfers. Vermeng ze met de puree en vorm er bolronde kroketjes van.
  • 3 Klop het eiwit los met een snuifje zout. Meng het paneermeel met de rest van de amandelschilfers.
  • 4 Wentel de kroketjes eerst door de bloem, dan door het eiwit en tot slot door het amandelpaneermeel. Bak ze goudbruin in de frituurpan op 180°C.

Amandelkroketjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Amandelkroketjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Amandelkroketjes
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Parelhoenragout met champagne en amandelkroketjes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandelkroketjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Amandelkroketjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Amandelkroketjes
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Parelhoenragout met champagne en amandelkroketjes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandelkroketjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept