Parelhoen met champignonpuree

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Borstel de champignons schoon, snij ze in plakjes. Schil de aardappelen, snij ze in blokjes.
  • 2 Doe de aardappelen in een kookpan, zet ze net onder water en kook ze gaar. Giet af, maar bewaar wat kookvocht. Pureer de aardappelen met enkele eetlepels van het kookvocht. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  • 3 Bak de parelhoenfilets goudbruin in wat boter. Kruid ze met peper en zout.
  • 4 Bak de champignons in boter. Kruid ze met peper en zout. Doe er de room bij en verwarm. Vermeng met de puree. Serveer de champignonpuree met de parelhoen.

Parelhoen met champignonpuree is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Luxe tosti met tomaten- en paddenstoelenketchup
2 uur- Lunchgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas 'en croûte'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas en croûte
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef Wellington
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Parelhoen met venkel en granaatappelsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met romige groenten en appel-knolseldercompote
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parelhoen, schorseneer en salie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met peren, saus met ganzenlever
35 min Voorgerecht
Bekijk recept