Pizza met eekhoorntjesbrood

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het eekhoorntjesbrood in plakken en scheur de parmaham in reepjes. Hak de knoflook en de bladpeterselie fijn. Verkruimel de geitenkaas. Verwarm de oven voor op 210° C.
  • 2 Rol het pizzadeeg uit op een vel bakpapier en leg het op een bakplaat.
  • 3 Stoof het eekhoorntjesbrood aan in boter en olijfolie. Voeg er, als de paddenstoelen zacht zijn, de knoflook en de peterselie aan toe. Haal van het vuur en laat even afkoelen.
  • 4 Verdeel de paddenstoelen over het deeg. Leg er de reepjes parmaham op en bestrooi met de geitenkaas. Bak 15 à 20 minuten in de oven, tot de kaas mooi gesmolten en goudbruin is.

Pizza met eekhoorntjesbrood is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Eekhoorntjesbrood
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Bordje van rauwe ham, vijgen en gesnipperd witlof
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept