Carpaccio van eekhoorntjesbrood

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het brood in dunne plakken. 
  • 2 Maak een vinaigrette van 3 delen olijfolie en 1 deel balsamicoazijn. Kruid met peper en zout.
  • 3 Leg op elk bord wat rucola. Schik er de plakjes eekhoorntjesbrood op. Kruid met peper en zout. Overgiet met de vinaigrette en werk af met wat parmezaankrullen. Serveer meteen, zodat de paddenstoelen geen kans krijgen om bruin te worden.

Carpaccio van eekhoorntjesbrood is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Eekhoorntjesbrood
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Bordje van rauwe ham, vijgen en gesnipperd witlof
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept