Mosterdkip met pastinaak

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de uien.
  • 2 Schil de pastinaken en snij ze in grove stukken.
  • 3 Verhit 2 el olijfolie in een ruime braadpan. Bak er de kippenbouten goudbruin in. Haal ze uit de pan.
  • 4 Doe nog 2 el olijfolie in de pan en bak de ui glazig.
  • 5 Doe de pastinaak bij in pan en bak 3 minuten mee. Leg de bouten weer in de pan en doe er ook de tijm bij.
  • 6 Meng de honing en de mosterd door de gevolgeltefond. Giet bij in pan en breng aan de kook.
  • 7 Zet het deksel op de pan, draai het vuur lager en laat 30 à 45 minuten sudderen, tot de kip goed gaar is. Breng op smaak met peper en zout.
  • 8 Snipper de peterselie en strooi over de kip.

Mosterdkip met pastinaak is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Britse gehaktpasteitjes met pastinaak
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept

Mosterdkip
Bekijk recept
Mosterdkip met andijviepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdkip met preistoemp
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limoen-mosterdkip
Bekijk recept