Pittig visstoofpotje

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de chorizo en snij de worst in plakjes.
  • 2 Pel en snipper de uien en de knoflook.
  • 3 Snij de paprika in reepjes.
  • 4 Bak de chorizo in 2 el olijfolie goudbruin en laat uitlekken op keukenpapier. Hou het vet in de pan. Stoof de ui en knoflook glazig in het vet van de chorizo. Doe de paprika erbij. Bestrooi met paprikapoeder en saffraan, en bak even mee. Blus met de wijn en de visfond.
  • 5 Voeg er de kikkererwten en tomaten aan toe en breng aan de kook. Draai het vuur lager en doe de gebakken chorizo bij in de pan.
  • 6 Snij de kabeljauw in hapklare stukken en doe ze samen met de gamba's bij het stoofpotje. Laat 5 minuten sudderen, tot de vis gaar is. Breng op smaak met peper en zout en bestrooi met gesnipperde peterselie.

Pittig visstoofpotje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Visstoofpotje met rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visstoofpotje met venkel en aardappelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romig visstoofpotje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visstoofpotje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittig gevulde paprika's
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept