Vispapillot met verse kaas
0
sterren op basis van
0
stem(men)
person
4
timer
40 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Libelle Lekker
print
Ingrediƫnten
4 moten visfilets (witte, bv. wijting)
3 courgettes
4 takjes kervel
4 wortelen
2 citroenen
8 el verse kaas (type Philadelphia)
olijfolie
peper
zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 210° C. Spoel de courgettes en schraap de wortelen. Snij de groenten met een dunschiller in flinterdunne reepjes. Pers de citroenen en vang het sap op in een maatbeker. Spoel de kervel en snij fijn.
Maak 4 papilloten. Leg voor elke papillot een vel bakpapier in een ovenschaaltje.
Vul met een moot wijting en breng op smaak met peper en zout. Verdeel er ook de reepjes groenten over.
Werk af met 2 eetlepels verse kaas, 1 eetlepel olijfolie en 2 eetlepels van het versgeperste citroensap. Verdeel er de fijngehakte kervel over.
Sluit de vispapillotten met keukentouw.
Zet ze 20 minuten in de oven en serveer onmiddelijk.
Vispapillot met verse kaas is een recept van
Libelle Lekker
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Couscous met gehaktsaus en witte kaas »
Pompoentaartje met belegen kaas »
Gemarineerde kaas »
Kaas-komkommersandwich »
Papillot van dorade op Thaise wijze »
Vispapillot met aardappel in de schil »
Thaise vispapillot »
Vispapillot met mosseltjes »