Ananascarpaccio met notenijs

6
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de ananas. Verwijder de harde kern en snij de ananas met een vlijmscherp mes in zo dun mogelijke plakjes. 
  • 2 Doe het uitlopende sap in een steelpannetje met de rum, het citroensap, de suiker en vanillesuiker. Laat 5 minuten sudderen tegen de kook aan of tot het sausje een beetje ingedikt is. Laat afkoelen.
  • 3 Schik de ananasplakjes als dakpannetjes op de borden. Lepel er wat saus bij, en een bolletje ijs. Werk af met grof geplette noten. Serveer meteen.

Ananascarpaccio met notenijs is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Plaattaart met appel en cranberry's
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Kastanjepompoen op siroop met notenijs
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-notenijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken appelringen met calvados en notenijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Ananascarpaccio met tropisch fruit en sorbetijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Ananascarpaccio met citroensorbet en muntsuiker
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ananascarpaccio met muntsuiker
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Ananascarpaccio met citroensorbet en muntsuiker
15 min Nagerecht
Bekijk recept