Zeewolf met asperges

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappeltjes. Schil de witte asperges; verwijder van de groene alleen het harde uiteinde.
  • 2 Kook de aardappelen gaar.  Kook de asperges 8 minuten in gezouten water. Kook de erwtjes gaar in de bouillon met de tijm. Schep ze eruit, bewaar ook de bouillon. 
  • 3 Mix de erwtjes fijn met de room (en eventueel nog wat bouillon). Breng op smaak met peper en zout. 
  • 4 Bak de visfilets 2 minuten in een ruime klont boter op hoog vuur. Keer om en bak 1 minuut. Draai het vuur wat zachter en bak nog 1 minuut. Kruid met peper en zout. 
  • 5 Laat 100 g boter zachtjes smelten. Schep onzuiverheden die naar boven komen weg. Schenk de geklaarde boter, dus zonder het bezinksel, over in een pannetje. 
  • 6 Serveer de vis met de aardappeltjes, de asperges en de erwtencoulis. Schenk er geklaarde boter over. Werk af met plukjes veldsla.

Zeewolf met asperges is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met groenten
Bekijk recept
Zuurkool met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept