Kalfsvinken

8
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de sjalot heel fijn. Kneed hem samen met de peterselie door het gehakt.
  • 2 Verdeel het gehakt over de kalfslapjes en rol ze op. U kunt ze nog omwikkelen met een reepje vet (verkrijgbaar bij de slager), maar nodig is het niet. Bind vast met keukentouw. 
  • 3 Bak de kalfsvinken rondom aan in de boter. Schik ze in een braadschaal en leg er de rozemarijn bij. Dek af en zet 10 minuten in de op 180° C voorverwarmde oven. 

Kalfsvinken is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvinken en gekonfijte peren met cider
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsvinken met meiknolletjes, spinazie en tijmjus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse Kalfsvinken Met Peterselieboter
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde kalfsvinken in koolblad
Bekijk recept

Kalfsvinken en gekonfijte peren met cider
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsvinken met meiknolletjes, spinazie en tijmjus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse Kalfsvinken Met Peterselieboter
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde kalfsvinken in koolblad
Bekijk recept