Zalmtoast met boontjes-tomatensalade

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en ontpit de tomaten, snij ze in reepjes. Schep ze met de bonen door de dressing.
  • 2 Breng voor de dressing de groentebouillon aan de kook met het bonenkruid. Neem van het vuur en verwijder het bonenkruid. Klop er de wijnazijn, de mosterd en de olijfolie door. Breng op smaak met suiker, peper en zout.
  • 3 Blancheer de sperziebonen 5 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en uitlekken.
  • 4 Snij de ciabatta in fijne plakjes.
  • 5 Kruid de zalm met tijm, peper en zout. Leg elk plakje tussen twee sneetjes ciabatta en druk lichtjes aan. Bak 3 tot 4 minuten aan elke kant, in de zonnebloemolie.
  • 6 Verdeel de salade over de borden en leg er de warme zalmtoast bovenop.

Zalmtoast met boontjes-tomatensalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmtoast met kervelboter
80 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtoast met mieriksworteldressing
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep van courgettes en zalmtoast
45 min Voorgerecht
Bekijk recept