Gegrilde inktvis met rucola

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel en droog de inktvisringen. Bestrijk ze met olijfolie. Kruid met peper en zout.
  • 2 Vermeng de room met het limoensap en de wijnazijn. Klop er 3 eetlepels olijfolie door. Voeg er de gehakte peterselie aan toe. Kruid met peper uit de molen en zout.
  • 3 Spoel en droog de rucola. Verdeel de sla over de borden. Lepel er de dressing bij.
  • 4 Boen de limoen schoon met warm water. Snij hem in kwartjes.
  • 5 Rooster de inktvisringen 3 tot 4 minuten in de grillpan of op de tafelgrill. Verdeel ze over de rucola. Werk af met de limoen.

Gegrilde inktvis met rucola is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept