Couscoussalade met varkensoesters

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en ontpit de tomaten. Maak de paprika' schoon. Snij beide groenten in mini- blokjes. Pel de knoflook.
  • 2 Doe de couscous in een grote kom met een snuifje zout. Schenk er 3 dl kokend water bij. Dek meteen af en laat 3 minuten onaangeroerd staan.
  • 3 Maak de couscous los met een vork. Roer er de olijfolie en het citroensap door. Pers er de knoflook bij. Vermeng met de tomaten, Vermeng met de tomaten, paprika's en gehakte tuinkruiden. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Kruid de koteletjes aan beide kanten met zout, peper en paprikapoeder. Bak ze kort aan op een hoog vuur, in boter of olie. Laat ze op een zacht vuur nog 10 minuten verder garen. Serveer met de couscoussalade.

Couscoussalade met varkensoesters is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensoesters met appelen, perziken en gedroogde abrikozen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde varkensoester met tapenade van pistachenootjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Varkensoester Met Basilicumboter
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensoester à la Picasso
0 min
Bekijk recept

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept