Confituur van meloen en ananas

30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de meloen en verwijder de pitten. Lepel het vruchtvlees, in kleine stukken, uit de schil. Snij de ananas in plakken. Verwijder telkens de schil en de harde kern. Snij het vruchtvlees in kleine stukken.
  • 2 Breng in een pan de meloen, de ananas, het citroensap, de rum en de geleisuiker aan de kook. Laat het mengsel 3 minuten zachtjes doorkoken.
  • 3 Spoel de confituurpotjes met heet water. Verdeel de gelei over de potjes en sluit hermetisch af.

Confituur van meloen en ananas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Confituur van ananas met limoen
35 min
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept