Griet met paddenstoelenkorstje

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • 2 Maak de cantharellen schoon. Hak 1/3 ervan grof, bewaar de rest. Hak de hazelnoten grof. Snipper de peterselie, de knoflook en de sjalot. Verkruimel het brood.
  • 3 Fruit de sjalot en de knoflook in wat olijfolie. Doe er de peterselie, hazelnoten, gehakte cantharellen en het broodkruim bij. Roerbak op hoog vuur. Kruid met peper en zout.
  • 4 Kruid de visfilets met peper en zout. Leg ze in een( of twee) met olie ingevette ovenschaal. Verdeel er het broodmengsel over en leg er de rest van de cantharellen rond.
  • 5 Kruid nog even bij met peper en zout en bedruip met wat extra olijfolie. Zet 15 à 20 minuten in de oven. Lekker met aardappelpuree.

Griet met paddenstoelenkorstje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Saltimbocca van griet
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Griet met hopscheuten op Vlaamse wijze
0 min
Bekijk recept
Verpakte griet
0 min
Bekijk recept
Aardappelbouillabaisse met griet en ailolie
0 min
Bekijk recept