Mandarijnsoepje met granaatappel

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de granaatappel. Haal er de pitten uit. Verwijder de witgele vliesjes, want die maken het soepje bitter.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200° C.
  • 3 Halveer het vanillestokje overlangs en schraap er het merg uit. Leg het stokje en het merg in een pannetje en voeg er de wijn en de suiker aan toe. Laat 10 minuten zachtjes koken.

Mandarijnsoepje met granaatappel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Sformatino di carote con sogliola (worteltaartje met scholfilet)
45 min-
Bekijk recept
Biogarde met sinaasappel en kaneel
5 min
Bekijk recept
Salade met rode biet geitenkaas
25 min - 4 personen - Voorgerecht
Bekijk recept