Runderrollade met sjalottensaus

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sla de runderlapjes plat (met een hamertje of een zware snijplank). Kruid ze met peper en zout en bestrijk met de verse kaas. Leg op elk runderlapje 2 plakjes ontbijtspek en bestrijk met pesto.
  • 2 Sla de zijkanten van de runderlapjes naar binnen en rol ze op, zoals een blinde vink. Prik vast met een houten tandenstoker.
  • 3 Bak de runderrollades in een pan met wat olie aan alle kanten goudbruin. Haal ze uit de pan.
  • 4 Pel en halveer de sjalotjes en bak ze kort in de pan van het vlees. Overgiet met de bouillon en de wijn, doe er het laurierblad bij en leg de runderrollades weer in de pan. Zet het deksel op de pan en laat 1 uur tot 1 uur 15 minuten garen.

Runderrollade met sjalottensaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Hazenrugfilet in rauwe ham met sjalotten-tijmsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ribkarbonades met sjalottensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippendijen met rauwe ham en salie
30 min-
Bekijk recept
Tournedos Met Sjalottensaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Runderrollade met krokante korst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rollade met noten
Bekijk recept
Rollade Wellington
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderrollade
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept