Rood-groene salade met granaatappelpitten

8
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de salade en laat goed uitlekken. Spoel het roodloof, verwijder de harde kern en snipper fijn. Meng de salade met het roodloof. Halveer de pitloze druiven en hak de walnoten grof. Pel de granaatappel en lepel er de pitten uit.
  • 2 Meng voor de vinaigrette het limoensap en olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Voeg de zure room, gesnipperde dille en limoenschilletjes toe. Schud goed en serveer.
  • 3 Meng de salade met de druiven. Garneer met de gehakte walnoten en de granaatappelpitten. Serveer met de limoenvinaigrette.

Rood-groene salade met granaatappelpitten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Yotam Ottolenghi's geroosterde aubergines
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van venkel, sinaasappelen en granaatappel, vinaigrette met bloedappelsien
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van komkommer met Griekse yoghurt
15 min
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept