Lamskroon met een kriekbiersausje, tijmpuree en shiitake

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de sjalot en stoof aan in de resterende boter. Voeg de kalfsfond toe en laat even inkoken. Giet er het kriekbier bij en laat weer koken. Voeg de room toe en laat inkoken tot sausdikte. Kruid met peper en zout.

Lamskroon met een kriekbiersausje, tijmpuree en shiitake is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Salade van babyboerenkool, shiitake en peer
30 min
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast boschampignon
Snack
Bekijk recept

Lamskroon met esdoornsiroop, rozemarijn en zoete aardappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met rozemarijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met een korstje, raïta met koriander
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met primeurgroenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept