Varkensfilet met gnocchi

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180° C. Kruid het vlees met peper en zout. Schroei het rondom dicht in olijfolie. Neem het uit de pan, bestrijk het met mosterd en leg het in een ovenschaal.
  • 2 Meng de sinaasappelschil, de pijnboompitten, de tijm en de peterselie. Bedek er het vlees mee. Zet 30 tot 35 minuten in de oven.
  • 3 Snipper de knoflook en fruit in olijfolie. Voeg de tomatenblokjes en -puree toe en laat 5 minuten sudderen. Breng op smaak met honing, citroensap en zout. Hou warm.
  • 4 Haal het vlees uit de oven en laat het 10 minuten rusten onder aluminiumfolie. Bereid ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 5 Serveer de gnocchi, de tomatensaus en het vlees. Bestrooi met vers gemalen peper.

Varkensfilet met gnocchi is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept