Kabeljauw met aardappelkorstje

4
45 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak grofgestampte puree van de aardappelen.
  • 2 Vermeng de lente-uitjes met 1 el mosterd en 4 el puree. Doe de rest van de puree in een schaal, bestrooi met paneermeel en olijfolie en hou warm.
  • 3 Snij de vis in 4 stukken en kruid met peper en zout. Leg in een ingevette ovenschaal met een schijfje citroen. Besprenkel met olijfolie. Zet 10 minuten in een oven van 200° C.
  • 4 Lepel op elk stuk vis flink wat van het aardappel-uitjesmengsel. Zet 5 minuten onder de grill, samen met de puree.
  • 5 Maak dressing met 1 el mosterd, de notenolie, 1 el olijfolie en de wijnazijn. Doe er noten, suiker, peper en zout bij. Maak de biet aan met dressing. Serveer bij de vis en de gratin.

Kabeljauw met aardappelkorstje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Roodbaarsfilet met aardappelkorstje
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met een aardappelkorstje
180 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met aardappelkorstje
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met een aardappelkorstje
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept