Yoghurtpudding met mango

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatine in koud water. Verwarm het appelsap en los er de gelatine in op. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
  • 2 Meng de suiker met de yoghurt. Klop de slagroom half op en roer ’m, samen met het appelsap, door de yoghurt.
  • 3 Schil de mango en verwijder de pit. Snij het vruchtvlees in kleine stukjes. Verdeel de mango over 4 glaasjes.
  • 4 Schep de yoghurtcrème in de glaasjes. Laat 3 uur opstijven in de koelkast.
  • 5 Doe de muesli met de honing in een pannetje en laat ’m op een laag vuurtje al roerend goudbruin kleuren. Werk de glaasjes af met deze mueslicrumble.

Yoghurtpudding met mango is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Yoghurtpudding
10-20 min -
Bekijk recept
Yoghurtpudding
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtpudding
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtpudding
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept