Kreeftensaus

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kreeftenboter wordt bekomen door boter te mengen met koraal (mannelijke en vrouwelijke voortplantingsorganen) van gekookte kreeft.
  • 2 Laat de visfumet tot tweederde inkoken, laat lauw worden en werk er de losgeklopte eierdooiers door.
  • 3 Voeg op een zacht vuurtje, onder voortdurend roeren, klontje per klontje de zachte boter toe, evenals de kreeftenboter en de room.
  • 4 Voeg het citroensap toe en breng verder op smaak met peper en zout.

Kreeftensaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeftensoep met garnaal-coquillespies
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaten met kruidenrijst
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met springkrabbetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlinderpasta met foreleieren en citroen
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kreeftensoep met garnaal-coquillespies
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaten met kruidenrijst
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met springkrabbetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlinderpasta met foreleieren en citroen
Hoofdgerecht
Bekijk recept