Aioli (2)

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Plet de knoflook fijn.
  • 2 Meng de knoflook met wat zout en roer er de eierdooiers door.
  • 3 Voeg druppelsgewijs de helft van de olie toe onder voortdurend roeren. Voeg vervolgens het (lauwe) water en de azijn toe. Voeg daarna de rest van de olie zeer langzaam toe en blijf roeren.
  • 4 Breng op smaak met zout, citroensap en cayennepeper.
  • 5 Wordt geserveerd op warm stokbrood bij bouillabaisse of andere vissoepen.

Aioli (2) is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Entrecote met knolselder, koolrollade en aioli
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips met aioli
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Chipolata-olijfspiesen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept